Nieuws / Acties / Events

Proef de Twente gastvrijheid. Kom langs in Deurningen waar vanaf 7 uur ’s ochtends de braderie is geopend. Aan het einde van de ochtend is er een roofvogelshow en ’s middags rond 2 uur treedt de band Cartoon live op op het podium. Jarzee neemt het ’s avonds over achter de DJ tafel. 

De afgelopen jaren werd Hemelvaart gevierd op ons dorpsplein, dit jaar vieren we het bij ons mooie terras! Het podium zetten we op het gras met de neus richting ons terras en de biercarrousel staat op de hoek bij het pand naast Pelle's. 

Wat is er te doen voor de kids?
Op het plein is er van alles te doen voor de kids. Zo staat er een draaimolen, een ballenbak en een springkussen. Je kunt een suikerspin halen, meedoen of rondkijken op de kinderrommelmarkt en is er een schietbaan aanwezig! 

Met wie vier jij Hemelvaart bij Pelle's? 

De avond voor Hemelvaart wil Pelle's uitpakken met allerlei leuke activiteiten! 

Op het grasveld komt een podium te staan met de neus naar ons terras, waar allerlei toppers zullen optreden. Het terras wordt verlicht, er worden bierbanken- en tafels toegevoegd en op de hoek van het pand van Pelster staat een biercarrousel klaar. 

Voor de kids is er bovendien ook zeker wat leuks te doen. Je kunt je opgeven voor het e-FIFA toernooi bij Hades (contactgegevens staan onderaan bericht). Het toernooi zal starten vanaf 19.30. Daarnaast is er voor de kids een springkussen om op te spelen. 

In verband met de week van het Nederlands bier organiseer Pelle's Eten & Drinken vrijdagavond 24 mei Bier & Bitterballen! Gezellig met vrienden, buren of kennissen borrelen onder het genot van verschillende soorten speciaalbieren en een tiental verschillende soorten Bitterballen.

Wil jij er ook bij zijn 24 mei? Reserveer snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 074 851 1662!

Tijd: Vanaf 21.00
Let op! Vol = Vol!

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten en tekst

Op donderdagavond 16 mei 2019 organiseert Pelle's Eten & Drinken vanaf 20.30 uur in verband met de week van het Nederlands bier een zeer exclusieve speciaalbier proeverij. 

U mag proeven van allerlei exclusieve bieren uit de mooiste craftbier brouwerijen van Nederland. 

Een mooie gelegenheid voor de bierliefhebbers onder ons om eens échte passioneel gebrouwde bieren te proberen!

Wilt u zich opgeven?
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 074 85 116 62!

*De kosten zijn €35 euro per persoon.*

Previous Next

In de eerste tussenstand van de Terras Top 100 Publieksprijs gaat Huize Bloem uit Lieren aan kop, gevolgd door Brasa uit Purmerend en restaurant Wollegras uit Weiteveen. Alle terrassen die meedoen aan de Terras Top 100 2019, dingen mee naar de Publieksprijs en kunnen hun gasten nog tot dinsdag 11 juni laten stemmen. Inmiddels zijn er al bijna 6000 stemmen uitgebracht. KLIK om te STEMMEN!

 De strijd om de Publieksprijs van de Terras Top 100 2019 is flink losgebarsten. Er is al bijna 6000 keer gestemd, en daarmee lijkt het record van 36.000 stemmen van het voorgaande jaar flink verbroken te gaan worden. Aan kop gaat Huize Bloem in het Gelderse Lieren. Brasa Bar & Kitchen in Purmerend staat op plek twee, gevolgd door Restaurant Wollegras in het Drentse Weiteveen. De top-5 wordt gecompleteerd door Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen en Pier 7 in Vlissingen.

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16.00 tot 18.00 uur. Na 18.00 uur kunt u geen daghap meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

U kunt ons bereiken op 074 85 116 62.
Wij informeren u graag over de daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:
Maandag:                        16.00 t/m 00.00 uur
Dinsdag & woensdag:   16.00 t/m 23.00 uur
Donderdag:                     10.00 t/m 00.00 uur
Vrijdag & zaterdag:        10.00 t/m 01.30 uur
Zondag:                            10.00 t/m 00.00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2019 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken