Nieuws / Acties / Events

Op zoek naar een complete avond uit? Combineer jou bezoek aan de Gala van de Nettelkornkes op 25 en 26 januari met een heerlijk 3 gangen menu bij Pelle's eten&drinken. 

Tip: Kom voor 18:00 uur, dan bent u zeker om 19:45 uur in de Sporthal. 

 

Gala Menu 2019

Roy heeft zich geplaatst voor de finales van het NK biertappen georganiseerd door stichting tapwedstrijden.nl. Op donderdag 10 januari gaat hij natuurlijk proberen de titel naar Deurningen te halen. 

Volg ons op socialmedia, want daar doen we live verslag. 

 

Ivm een Benefietdiner opgezet door het Pelle's Team, waarbij de keukenmedewerkers in de bediening staan en de bedieningsmedewerkers in de keuken zijn we maandag 7 januari gesloten voor onze gasten. Na afloop proosten we met het gehele team op 2019 en staan dan weer 7 dagen per week voor u klaar! 

 

 

12 januari vind het jaarlijkse Noaberbal plaats. De jarenlange traditie van de 4 verenigingen van de oude gemeente Weerselo, Cv 'n Lesten Stuuver uit Rossum, CV de Buisman's keals uit Saasveld, Cv de Knollentekkers uit Weerselo en CV de Nettelkörnkes uit Deurningen. Dit jaar wordt het Noaberbal gehouden in een grote verwarmde feesttent op het St. Plechelmusplein in Deurningen.

AANVANG: 20:00 uur

WAAR: Tent St. Plechelmusplein

Kerst bij Pelle’s 
Ook met de feestdagen bent u weer van harte welkom bij Pelle’s. Met uw gezin, familie en vrienden kunt u weer genieten van een heerlijk kerstdiner. Dit jaar bieden we de volgende mogelijkheden aan om de kerst weer tot een feestje te maken.

U kunt bij Pelle’s voor het kerstdiner kiezen uit de volgende aanvangstijden:
• Inloop/aan tafel tussen 15.30u – 16.30u (aan te raden met jonge kids in combinatie met het boevenbord)
• Inloop/aan tafel tussen 17.30u – 18.30u

Wij serveren met Kerst het onderstaande 3-gangen keuzemenu voor €32,50. U wordt ontvangen met een Amuse van het huis! 

Het boevenbord kost €9,50 per kind. (tot 12 jaar) - Kinderen kunnen gedurende het dinner zelf lekker dingen "pikken" van het boefjesbuffet. 

Ook hebben we aan de de bier en wijnliefhebbers gedacht. We schenken tijdens het diner 3 passende wijnen of bieren.
Speciaalbier arrangement: €12,50
Wijn arrangement: €13,50

Kerstmenu Pelle's

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u geen daghappen meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken