Nieuws / Acties / Events

Vrijdag 19 Oktober organiseert Pelle's een bokbierproeverij.

Ontdek verschillende bokbieren en geniet daarnaast nog van bijpassende hapjes!

  • Aanvang: 21:00 uur
  • Einde 23:00 uur
  • Prijs per persoon: €25 euro

Geef je nu op aan de bar, stuur een mailtje of bel! (0748511662 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Bokbierproeverij

In navolging van ons bokbierfestival organiseert Pelle's eten & drinken op vrijdag 26 oktober een VRIJMIBOK. 

  • 10 verschillende bokbieren van 't vat - 16:00 tot de laatste BOK
  • Strippenkaart verkrijgbaar (beperkte oplage, inclusief bokhap en 10 bokbiertjes) - €30,-
  • Live - FC Twente op groot scherm
  • Livemuziek: v.a. 22:00 uur
  • Winterterras met winterbbq (bokhap)

 

Vrijmibo

U weet dat er bij Pelle's eten&drinken heerlijk genoten kan worden van dagelijks wisselende daghappen! De populariteit neemt dusdanig toe dat wij genoodtzaakt zijn om onze daghappen en weekendtoppers dagelijks aan te bieden van 16:00 tot 18:00 uur. We proberen de voorraad dan ook goed in de gaten te houden. Het kan onverhoopt voorkomen dat de daghappen op zijn.  Dit doen wij niet met opzet. 

Prijzen:

Daghap: €9,50

Weekendtopper: €12,50

 

 

Met dit weer wil je als je uit je werk komt eigenlijk maar één ding: op een terras zitten. Maar waar zit je nou het aller-allerbeste? Gelukkig hebben de horecatijgers van Misset Horeca dat voor je uitgezocht. Voor de ultieme terrasexperience moet je in Heerenveen zijn. Ook de Limburgse terrassen scoren goed.

Voor een lekker kopje koffie, koud biertje, goed wijntje of gewoon een fijn diner in de buitenlucht moet je bij 't Gerecht in Heerenveen zijn. Zowel de vakjury, de mysteryguests als de hoofdjury zijn het er unaniem over eens dat de Friese ondernemers, vorig jaar nog op plek 56, het perfect voor elkaar hebben. 

 
NAAM HORECAGELEGENHEID
PLAATSNAAM
1 ’t Gerecht Heerenveen
2 Kasteel TerWorm Heerlen
3 Diverso Nederweert
4 Luna Stein
5 Down Under Nieuwegein
6 Pelle’s Deurningen
7 Huis ten Bosch Chaam
8 De VOC Udenhout
9 Fellini Enschede
10 Thuis Dinteloord

 

Goed personeel is goud waard

Het geheim zit 'm in het personeel, legt mede-eigenaar Eric Kuindersma uit. Dat hij hoog zou eindigen had hij wel verwacht, maar dat zijn terras zou worden uitgeroepen tot het beste van Nederland was een grote verrassing. "Maar we hebben er wel een hoop voor gedaan." Hij doelt vooral op de trainingen die de medewerkers krijgen.

Voor veel werkgevers is het op dit moment lastig om aan goed personeel te komen, maar Kuindersma heeft daar weinig last van. Er werken niet alleen professionals bij hem in de zaak, maar ook jonger personeel dat het werk als bijbaantje ziet. "Van hen maken we professionals. We kijken naar de instelling, de skills brengen we ze wel bij. Daar maken we het verschil mee."

Dat lijkt dus te hebben geholpen. In het juryrapport is te lezen dat de medewerkers veel parate kennis hebben, behulpzaam zijn en begroeten volgens het boekje. Ook worden de bestellingen snel uitgeserveerd, en dat op een terras met 260 stoelen.

Drie rondes

Maar dat is het niet enige waar de jury naar kijkt, legt Michael Simon van vakblad Misset Horeca uit. "Er zijn 160 zaken waar je punten van de vakjury voor krijgt. Zie je zwerfvuil als je aankomt? Krijg je een glimlach? Hoe ziet het personeel eruit? Hoe gaat het afrekenen?" In de vakjury zitten onder meer oud-winnaars en horecajournalisten.

Dit jaar gaven vierhonderd horeca-ondernemers zich op voor de ranglijst. De beste 125 gaan door naar de tweede ronde. Dan komen er mysteryguests. Het idee daarachter is dat gewone gasten andere dingen zien dan leden van een vakjury. De vakjury telt wel zwaarder.

De zeven beste terrassen krijgen dan nog een aangekondigd bezoek van de hoofdjury. Die gaat met de ondernemers in gesprek over bedrijfsvoering. Ook krijgen ze een kijkje achter de schermen. "Terrassen mogen zichzelf dan presteren. Op basis daarvan wordt de top 7 opnieuw gemaakt."

BRON: RTL Nieuws

Een bijzondere dag. Het team van Pelle's eten&drinken weten inmiddels dat ze in de Top 10 van Nederland staan in de Misset Horeca Terras Top 100 2018. Weet Pelle's voor de 2de keer de titel: 't beste terras van Overijssel, te winnen? En wisten jullie wel dat Pelle's momenteel nog de titel 't beste café van Overijssel dragen? Café Top 100

Trots op wat Wendy & Roy samen met het gehele Pelle's team de afgelopen 9 jaar hebben weten op te bouwen in Deurningen. 

 

 

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u geen daghappen meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken