Café

Previous Next

Café

Pelle's Café is een gezellig bier- & eetcafé en vormt het hart van Pelle's eten&drinken. Bij binnenkomst zal de entourage u aangenaam verassen en samen met een breed scala aan mogelijkheden zorgen voor een gezellig samenzijn. Wanneer u zich verdiept in het Pelle's (bier)assortiment weet u het; "hier blijven we nog een paar uurtjes hangen en komen we ook zeker weer terug!" Of u nu komt voor een kopje koffie, een heerlijk speciaalbiertje uit het Pelle's bierkabinet, een goed glas wijn of een hapje; bij Pelle's Café heten wij iedereen welkom, van jong tot oud, van bierliefhebber tot BOB, van Bourgondiër tot feestganger!

Neemt u uw gevoel voor humor mee, dan zorgen wij voor de rest!

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u geen daghappen meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

Bel ons via +31 (0)74-8511662 en wij informeren u graag over de Daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

*Pelle’s eten & drinken* is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Openingstijden.... klik hier!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 


online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2018 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken