Deurningen dorpsommetje

Ga op pad & ontdek ons dorp!

In samenwerking met Frans op den Bult, Kaamps en Pelle’s hebben wij een mooie wandel route samengesteld van 11 kilometer door het O zo mooie Deurningen.

De route gaat van start bij Frans op den bult. Hier wordt de nodige informatie gegeven betreft de wandeling. Ook ontvangt u hier een goed gevulde tas met daarin informatie en niet te vergeten wordt er onderweg gedacht aan de versnaperingen.

Hier is ook de mogelijk om gratis uw auto te parkeren. Frans op den Bult is namelijk zowel het startpunt als het eindpunt.

Wat kost het? 
De kosten voor het Deurningen Dorpsommetje zijn € 12,50 per persoon.

Hoe kan ik me aanmelden? 
Meld je aan voor het Deurningen Dorpsommetje doormiddel van de knop hier onder ‘wandeling boeken’ Kies de gewenste dag en de gewenste startijd. En de wandeling staat gepland.

De kosten kunnen worden voldaan bij het begin punt Frans op den Bult.

Deurningen gezinsommetje

Gezellig met het hele gezin een Dorpsommetje maken in Deurningen? Dat kan! Met deze prachtige wandeling met als start punt Frans op den Bult kom je langs de mooie plekjes in Deurningen.

Je gaat een kijkje nemen bij Boer Kaamps en gaat opzoektocht in het dorp naar de herkenbare plekjes.

Als afsluiter wordt er een stop gemaakt bij Pelle’s die sinds kort beschikt over heerlijke ijsjes en Chocolade.

De wandeling is geschikt voor kinderen tussen de 2 t/m 12 jaar en ook met een kinderwagen is de route goed te lopen. De wandeling is 6 km.

Wat kost het? 
Volwassenen: € 12,50
Kids (2 t/m 12 jaar): € 4,95

Hoe kan ik me aanmelden? 
Meld je aan voor het Deurningen Dorpsommetje doormiddel van de knop hier onder ‘Gezinswandeling boeken’ Kies de gewenste dag en de gewenste startijd. En de wandeling staat gepland.

De kosten kunnen worden voldaan bij het begin punt Frans op den Bult.

Logo kaamps
Logo-Pelles-2021-waaromnietvandaag-blauweachtergrond