Fietsers & Wandelaars

Darten & Biljarten

Biljarten

Pelle’s Café huisvestigd 1 biljartvereniging met 4 teams. Deze fanatieke biljartvereninging bestaat uit 3 Libre teams en een drieband team. De vereniging telt 17 leden en is altijd op zoek naar aanwinst. Dus lijkt het je wat om bij Pelle’s Café te komen biljarten en wil je lid worden van de biljartvereniging, ofwel individueel of misschien met een heel team? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! De sthuispeelavonden (1x in de 2 weken) van de teams zijn als volgt:

  • Pelles 1 (drieband) speelt haar thuiswedstrijden op vrijdagavond
  • Pelles 2 (libre) speelt haar thuiswedstijden op donderdagavond
  • Pelles 3 (libre) speelt haar thuiswedstrijden op donderdagavond
  • Pelles 4 (libre) speelt haar thuiswedstrijden op woensdagavond

DARTEN

Maandagavond staat Darten centraal in Pelle’s café. Gezelligheid en vermaak staan hoog in het vaandel bij onze thuisdarters! Wij huisvestigen drie teams:

  • Pelles Dart Club
  • Pelle’s Kiloteam
  • Pelle’s triple Team

Wij hebben de beschikking over 2 wedstrijdbanen, waarvan 1tje de hele week beschikbaar is. Dus mocht je willen oefenen voordat je besluit om misschien wel lid te worden van de dartverening dan kan dat! Ook een avondje gezellig darten met vrienden is altijd mogelijk! Kom eens kijken op een maandagavond!

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken