Geschiedenis

Geschiedenis

In de kom van Deurningen lag op de weg naar Hengelo een oude herberg met een paardenstalling. De oude pleisterplaats was zeer bekend bij voerleden en marskramers.Op hun tochten langs barre wegen wisten zij de weg te vinden naar de gelagkamer, waar de herbergier reeds klaar stond met de gebrande wateren.

Pelle’s eten & drinken opende haar deuren in haar huidige vorm voor het eerst in april 2002 en heeft zich sindsdien verder ontwikkeld en verbeterd. Pelle's eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf, waarvan een prachtig eet & biercafé het hart van de zaak is. Naast lekker eten en drinken organiseert u bij Pelle's een feest op maat in de Pelle's Zaal, dineert u lekker informeel in de Pelle's Eetkamer of haalt u een frietje voor thuis bij de Pelle's cafetaria. Daarnaast kunt u altijd nog gebruik maken van de Pelle's Catering voor al uw hapjes en buffetten.

Welkom op onze website! Kijk wat Pelle's voor u te bieden heeft! Tot snel!

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken