Nieuws / Acties / Events

Trek in bier en ballen? Dit zijn de beste terrassen van Nederland

Met dit weer wil je als je uit je werk komt eigenlijk maar één ding: op een terras zitten. Maar waar zit je nou het aller-allerbeste? Gelukkig hebben de horecatijgers van Misset Horeca dat voor je uitgezocht. Voor de ultieme terrasexperience moet je in Heerenveen zijn. Ook de Limburgse terrassen scoren goed.

Voor een lekker kopje koffie, koud biertje, goed wijntje of gewoon een fijn diner in de buitenlucht moet je bij 't Gerecht in Heerenveen zijn. Zowel de vakjury, de mysteryguests als de hoofdjury zijn het er unaniem over eens dat de Friese ondernemers, vorig jaar nog op plek 56, het perfect voor elkaar hebben. 

 
NAAM HORECAGELEGENHEID
PLAATSNAAM
1 ’t Gerecht Heerenveen
2 Kasteel TerWorm Heerlen
3 Diverso Nederweert
4 Luna Stein
5 Down Under Nieuwegein
6 Pelle’s Deurningen
7 Huis ten Bosch Chaam
8 De VOC Udenhout
9 Fellini Enschede
10 Thuis Dinteloord

 

Goed personeel is goud waard

Het geheim zit 'm in het personeel, legt mede-eigenaar Eric Kuindersma uit. Dat hij hoog zou eindigen had hij wel verwacht, maar dat zijn terras zou worden uitgeroepen tot het beste van Nederland was een grote verrassing. "Maar we hebben er wel een hoop voor gedaan." Hij doelt vooral op de trainingen die de medewerkers krijgen.

Voor veel werkgevers is het op dit moment lastig om aan goed personeel te komen, maar Kuindersma heeft daar weinig last van. Er werken niet alleen professionals bij hem in de zaak, maar ook jonger personeel dat het werk als bijbaantje ziet. "Van hen maken we professionals. We kijken naar de instelling, de skills brengen we ze wel bij. Daar maken we het verschil mee."

Dat lijkt dus te hebben geholpen. In het juryrapport is te lezen dat de medewerkers veel parate kennis hebben, behulpzaam zijn en begroeten volgens het boekje. Ook worden de bestellingen snel uitgeserveerd, en dat op een terras met 260 stoelen.

Drie rondes

Maar dat is het niet enige waar de jury naar kijkt, legt Michael Simon van vakblad Misset Horeca uit. "Er zijn 160 zaken waar je punten van de vakjury voor krijgt. Zie je zwerfvuil als je aankomt? Krijg je een glimlach? Hoe ziet het personeel eruit? Hoe gaat het afrekenen?" In de vakjury zitten onder meer oud-winnaars en horecajournalisten.

Dit jaar gaven vierhonderd horeca-ondernemers zich op voor de ranglijst. De beste 125 gaan door naar de tweede ronde. Dan komen er mysteryguests. Het idee daarachter is dat gewone gasten andere dingen zien dan leden van een vakjury. De vakjury telt wel zwaarder.

De zeven beste terrassen krijgen dan nog een aangekondigd bezoek van de hoofdjury. Die gaat met de ondernemers in gesprek over bedrijfsvoering. Ook krijgen ze een kijkje achter de schermen. "Terrassen mogen zichzelf dan presteren. Op basis daarvan wordt de top 7 opnieuw gemaakt."

BRON: RTL Nieuws

De daghap van vandaag!

Bij Pelle’s is er elke dag een andere daghap voor €,9,50 Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50. Of u nu woont in Hengelo, Enschede of Oldenzaal, Deurningen is vlakbij.  Onze daghap is dagelijks verkrijgbaar van 16.00 tot 18.00 uur. Na 18.00 uur kunt u geen daghap meer bestellen. 

Kilk hier voor onze actuele daghap!

U kunt ons bereiken op 074 85 116 62.
Wij informeren u graag over de daghap van vandaag!

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:
Maandag:                        16.00 t/m 00.00 uur
Dinsdag & woensdag:   16.00 t/m 23.00 uur
Donderdag:                     10.00 t/m 00.00 uur
Vrijdag & zaterdag:        10.00 t/m 01.30 uur
Zondag:                            10.00 t/m 00.00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2019 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken