Pelle Biergilde

Pelle’s Biergilde

Een gezellige groep bierliefhebbers uit alle lagen van de bevolking! Met enige regelmaat wordt er genoten van Speciaalbier in Pelle’s Café. Ook worden er proeverijen en bierfestiviteiten georganiseerd.

Doel van het Pelle’s Biergilde.

Het Pelle’s Biergilde, heeft tot doel de bierkennis van alle leden/aspirant-leden zijnde biergenieters, te vergroten, te delen of over te brengen. Er zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden, te denken aan bierproeverijen groot en klein, excursies naar bierbrouwerijen in binnen- en mogelijk buitenland.

Bierproeverij-bijeenkomsten.

Met enige regelmaat wisselen we onze bevindingen uit in Pelle’s eten&drinken. De gepresenteerde bieren kunnen gerelateerd zijn aan de tijd van het jaar, doch ook hechten wij er waarde aan dat leden/aspirant-leden met zoveel mogelijk eigen inbreng, de bijeenkomsten nog waardevoller maken. Tijdens de proeverij

-bijeenkomsten discussiëren we over de kenmerken van de producten en laten we ons voorlichten om onze bierkennis te vergroten.

pelles biergilde

Lid worden van Pelle’s  Biergilde.

Vrouwen en mannen van 18 jaar en ouder en zich willen onderwerpen aan de reglementen van het Pelle’s Biergilde, kunnen lid worden middels enerzijds bijgaand formulier ingevuld in te leveren op Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen en anderzijds de contributie ad een kratje Euro’s (€24) per kwartaal over te maken op 115116273 ten name van Pelle’s eten&drinken.

Contributie.

Het bedrag ad € 24,00 per kwartaal zal gebruikt worden voor de te organiseren proeverijen, uitjes en bier gerelateerde  activiteiten. Wellicht zal er een kleine bijdrage per proeverij gevraagd worden, dit om de kosten te dekken, en het één en ander opzij te zetten voor het jaarlijkse uitje.

Lid anticipatie tijdens Pelle’s Bierfestivals.

Leden van de Biergilde kunnen zich aanmelden te helpen bij Pelle’s Bierfestiviteiten om zodoende de kas te spekken van de Biergilde.  Voor de inbreng van een vrijwilliger van het Pelle’s Biergilde tijdens het Bokbierfestival en Wit&Weizen Festival , doneert Pelle’s eten&drinken het Pelle’s Biergilde een kratje Euro’s (€24)

Nieuwsgierig? Kijk naar de Pelle’s Biergilde Statuten & Agenda!

Pelle’s Biergilde Statuten

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken