Eetkamer

Previous Next

Eetkamer

Sinds 2015 is de Pelle’s Eetkamer geopend voor publiek. Onze Eetkamer is een verlengstuk van Pelle’s Café. In deze ruimte kunt u heerlijk dineren. Onze menukaart wordt elk kwartaal aangepast. Zo blijven we u en uw gasten verassen.

Waarom een Eetkamer? Pelle’s eten&drinken bestaat onder andere uit Pelle’s Café. Een biercafé waar mensen samen komen om te genieten van o.a. speciaalbier. Het is er vaak gezellig, en tevens wat luidruchtig. In de Eetkamer kunt u ongestoord genieten van ons eten, maar daarnaast kunt u ook genieten van de sfeer in een dorpscafé! Iets waar we trots op zijn!

De Pelle’s Eetkamer beschikt ook over een prachtige binnentuin waar u de zomerdag heerlijk kunt dineren of kunt afhuren voor bijvoorbeeld een barbecue feest.

Wilt u reserveren? Klik hier!

Meer informatie aanvragen? Klik hier!

Over "Pelle's"

Pelle’s eten & drinken is een multifunctioneel horecabedrijf dat zich bevindt in het hartje van Deurningen. Pelle's beschikt over een prachtig bier&eetcafé met een notering in de landelijke café top 100.

Ook is het terras van Pelle's uitgekozen tot het beste terras van Overijssel, aldus de landelijke terras top 100 lijst. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en ervaar de Twentse gastvrijheid in hartje Deurningen!

Contact

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon:  074 85 116 62 
E-mail:      info@pelles.nl 


Openingstijden:

Ma t/m Do van 10:00 uur tot 22:00 uur

Vrij & Zat van 10:00 tot 01:00 uur

Zo van 10:00 tot 22:00 uur

online reserveren btn footer

Nieuwsbrief

© 2020 Pelle's eten & drinken. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken