logos-GBBP-2024-04.png

Op vrijdag 9 februari kun je een geweldig evenement verwachten bij Pelle’s met een blindbierproeverij, DJ – 90s/house en prachtige prijzen. 

Onze proeverij

De Grootste blind bier proeverij van Twente zal van start gaan om 20:00 uur. De Pelle’s zaal is open vanaf 19:30 uur.

Het evenement werkt met het platform raadhetbiertje.nl het is dan ook belangrijk dat je telefoon goed is opgeladen of gebruik bijvoorbeeld een zelf meegenomen powerbank. Via deze weg zul je gaan raden wat je drinkt en testen we je bierkennis.

Bij binnenkomst zal er een grote magnum fles speciaal bier voor de 1ste dorst klaarstaan. Gedurende de avond geniet je van 6 lekkere speciaalbieren, deze zijn zorgvuldig uitgekozen door De Bierstudio uit Hengelo. Tevens zal er ook een nieuwe releases zijn! Welke dat zijn houden we nog even voor ons.

Daarnaast denken we uiteraard ook aan de innerlijke mens. Tijdens de avond worden er verschillende versnaperingen aangeboden per tafel.

Ook in voor een leuke competitie? Er zijn namelijk grandioze prijzen te winnen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Othmar Bierspa in Ootmarsum. 

Scoor snel je tickets!

Partners

Tickets

Timetable

19.15 uur – vertrek bus Station Hengelo (optioneel)

19.30 uur – Pelle’s zaal open

20.00 uur – start Grootste Blindbierproeverij

23.30 uur – einde Grootste Blindbierproeverij

23.30 – 01.30 uur – afterparty Pelle’s met exclusieve gerijpte bieren van het vat! 

00.00 uur – bus retour naar Station Hengelo (optioneel)

event informatie

Om 19.15 uur zal er een bus klaarstaan om jullie van het Station Hengelo naar Deurningen te brengen. Om 00.00 uur gaat deze bus retour naar het station.

FAQ

Genera Question

FAQ

Conference Question