Groepsactiviteiten

PELLE’S PUBQUIZ

Onder begeleiding van onze leuke en vlotte pubquizmaster speel je verschillende rondes met gevarieerde actuele vragen zoals sport, algemene weetjes, aardrijkskunde, muziek, afbeeldingen en audio-fragmenten. Alles kan aan bod komen. Voor deze quiz worden jullie verdeeld in teams van 5 of 6 personen waarin jullie strijden om eeuwige roem en een fantastische prijzen. 

Duur: 1,5 uur
Prijs: €10,- per persoon 

* Vanaf 25 personen

E-CHOPPER / E-PUCH rijden

Toer door Twente met een stoere E-Chopper of E-Puch!

De voertuigen staan voor je klaar bij Pelle’s zodat je vanuit hier kunt toeren door de mooie omgeving van Twente. Maak het uitje helemaal compleet door te combineren met lekker eten en drinken bij ons.

Prijs per persoon: 

 • 2 uur: €37,-
 • 3 uur: €42,-
 • 4 uur: €47,-

* Op basis van beschikbaarheid

FatMax E-STEP / KNAAPBIKE rijden

Ken jij hem al? De Fatmax e-step of Knaapbike met brede banden die een snelheid van 25 km/u kan halen. Ze staan voor je klaar bij Pelle’s zodat je vanuit hier een mooie route door Twente kunt toeren. Afsluiten doe je natuurlijk gezellig met een borrel in ons Bier- & Eetcafé. 

Prijs per persoon: 

 • 2 uur: €35,-
 • 3 uur: €40,-
 • 4 uur: €45,-

* Op basis van beschikbaarheid

SUPPEN OP HET HULSBEEK

Standup Paddling is de afkorting voor Sup. Een watersport waarbij je op een surfboard staat en jezelf met een peddel vooruit beweegt over het water. Het Hulsbeek ligt 3,5 km van Pelle’s af en is een geweldige locatie om te Suppen. Begin de middag met een heerlijke lunch op ons zonnige terras en ga daarna naar het Hulsbeek om te Suppen, of sluit de activiteit af met een diner of borrel bij Pelle’s.

Prijs per persoon: 

 • 1 uur: €13,50
 • 2 uur: €17,50
 • 3 uur: €22,50
 • Clinic: €45,- 

* Op basis van beschikbaarheid

FOUTE BINGO

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

De foute bingo bestaat uit 4 rondes met allemaal verschillende opdrachten. Eén van die rondes is de dansronde: je gooit de heupjes los en gaat dansen op een door jullie zelf gekozen nummer. Tijdens jullie dansje noemt de bingomaster de getallen op. Staat het getal op je kaart, dan ga je zitten. Ben je uiteindelijk de laatste die danst, dan heb je gewonnen.

Duur: 2 uur
Prijs per persoon: €22,-

* Vanaf 25 personen

LEGO MASTERS

Duizenden lego blokjes. Een Lego quizmaster en verschillende opdrachten. Dat is Lego Masters. Vind de juiste lego steentjes en laat zien welke bouwskills je hebt. Lego Masters is een creatief spel vol spanning, gezelligheid en plezier.

De activiteit bestaat uit 3 bouwrondes en 1 vragenronde waarin wij jullie kennis testen over Lego. Eén van de bouwrondes is het raadselspel. Kunnen de andere teams raden wat jullie hebben gemaakt? Het team dat de meeste punten scoort wordt Lego Master en wint de hoofdprijs. 

Duur: 2 uur
Prijs per persoon: €26,50

* Vanaf 25 personen

Groepen

Op zoek naar een leuke plek om met je groep heen te gaan? Dan zit je bij Pelle’s goed. We hebben verschillende ruimtes waar jij met je groep kan zitten lunchen, dineren, borrelen of feesten. Daarnaast bieden we verschillende groepsactiviteiten om jouw groepsuitje er zeker een voor in de boeken wordt! De groepsactiviteiten bekijk je onderaan deze pagina.

 • Proeflokaal: min 25 – max 35 personen
 • Binnentuin: min 35 per – max 60 personen
 • Zaal:  min 50 – max 120 personen

*Onze activiteiten zijn een samenwerking met Actief Twente, op basis van beschikbaarheid.

Toer door Twente tip:
Beginnen met een 12-uurtje, kop koffie of thee en glas melk of jus ‘d orange, vervolgens 2 uur lang met E-Choppers op pad door het mooie Twente, bij terugkomst sluiten jullie af met een proefplankje van de tap (4 speciaalbieren om te proeven).
Prijs: €64,50 per persoon 
 

We denken graag mee om een op maat gemaakt programma samen te stellen!