Waarom niet vandaag?

eten & drinken

Gezellig eten & drinken doe je in ons Bier- & Eetcafé! #waaromnietvandaag?!

Vier het leven

Vier het leven bij Pelle’s. Omdat er áltijd een goede reden voor een feestje is!

IJs & chocolade

Heerlijk schep- of softijsje, bonbons en themachocolade. It’s choc O’ clock!

Zakelijk

Professioneel informeel; dat is wat je kunt verwachten op jouw zakelijke bijeenkomst.

eten bij pelle's

menukaarten

feest!

Vier het leven

Vier het leven, omdat er altijd wel een reden voor een feest is! Binnenkort jarig, een jubileum in zicht, ben je ten huwelijk gevraagd of juist een zakelijke bijeenkomst? Voor elke gelegenheid hebben we een geschikte ruimte. Neem vooral contact op, we helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken! Stel je zelf de vraag: Waarom niet vandaag?! 

Iets te vieren?

maak een offerte

Biercafé

Speciaalbier

Je ziet het goed, we hebben 15 speciaalbieren op tap en ruim 80 op fles/blik! Als Bier- & Eetcafé zijn we aangesloten bij de Alliantie van Bier Tapperijen. Dit is een vereniging waar 40 speciaalbiercafé’s zijn aangesloten. Elke maand zetten de ABT cafe’s een brouwerij in het zonnetje: de brouwerij van de maand. Kom jij dit bijzondere bier proeven? Dit kan niet anders dan een gezellige borrelmiddag- of avond worden! #waaromnietvandaag. 

0 +

op fles

0 +

van de tap

agenda

Wat te doen bij Pelle's?

Weizenwandeling

Je start met een Weizen op ons Weizenplein. Onderweg wachten vier bierbrouwerijen je op met hun bieren en een bijpassend gerechtje. Bij terugkomst op het Weizenplein staat er nog een glas op je te wachten. De route is 7km.

5 mei
12:00
tot 13:30
Weizenplein
35

Weizentocht

Het Weizenfestival trappen we letterlijk af met de Weizentocht. Dit is een wielertocht voor racefietsers van 85 of 130 kilometer. Start en finish is op het Weizenplein. Op vertoon van je polsbandje kun je je fiets gratis in een bewaakte fietsenstalling plaatsen.

5 mei
08:00
tot 09:00
Weizenplein
11

Weizenfestival

Op 5 mei organiseren we weer ons Weizenfestival! Het Weizenplein is geopend van 13:00 - 20:00 uur. Hier proef je wel 10 verschillende soorten Weizen, is er muziek, lekkere hapjes en verschillende bierbrouwerijen zijn aanwezig!

Reserveren niet nodig

5 mei
13:00
tot 20:00
Weizenplein

Instagram

Volg jij ons al?

Instagram

Weizenfestival

Op 5 mei organiseren we weer ons Weizenfestival! Met de weizenwandeling, wielertocht en ons mega gezellige Weizenplein.